 |
 |
 |
 |
 |
Cuma, 09 Nisan 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Bahar Yeþillikleri |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
buðday, nohut, soðan, sarýmsak, domates salçasý, baharat, kemik suyu,kuzu eti |
|

|
kuzu eti, nohut, bulgur köftesi, havuç, kurutulmuþ domates, soðan, salça, baharat,tarhun |
|
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
Antakya |
Kuzu eti, kurutulmuþ domates, soðan, sarýmsak, baharat, salça |
|
Dana incik, has ( marul), kereviz, sarý havuç, soðan, sarýmsak, baharat, limon suyu |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý, ayva, pekmez |
Kilis |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan,lüþke otu. |
(Van) |
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
Pazý ,salça,soðan,sarýmsak,zeytinyaðý,fasulye |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
galdirik otu, soðan, dövme börülce, zeytinyaðý, baharat. |
|
Su kabaðý kurusu, kurutulmuþ domates, kurutulmuþ biber, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý |
|
Barbunya, kurutulmuþ biber, havuç, soðan, sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
|

|
180 gr. Dana sýrtý ve saklý et, kuyruk yaðý |
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
300 gr. Kuzu pirzolasý, ayva, domates salçasý, soðan, karabiber. Izgaradan sonra tavada yapýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
200 gr. Tavuk buttan kuþbaþý yapýlýr. |
|
130 gr. Zýrhla cekilmiþ kuzu kýymasý, tuz |
|

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
yoðurtlu patlýcan , pancar , kýsýr , çarpana , zahter , humus , zeytinyaðlý yaprak sarma , kuru patlýcan ve biber dolma |
|

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
Turunçgiller, þeker |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
07-14 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |