 |
 |
 |
 |
 |
| Salý, 06 Nisan 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| Bahar Yeþillikleri |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Kelem, bulgur, yoðurt, kurutulmuþ kereviz yapraðý, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
|

|
| pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
Antakya |
| kuzu eti,baharat,sarýmsak,sirke,dere otu,maydanoz |
|
| Kuzu eti, marul, taze soðan, sarýmsak, rezene, baharat,erik |
|
| Patlýcan, reyhan, nohut, bulgur, kuzu eti, nar ekþisi |
|
| Kuzu eti, kurutulmuþ domates, soðan, sarýmsak, baharat, salça |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý, bakla |
Gaziantep |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Taze bakla, soðan, sarýmsak, dereotu, limon, baharat, zeytinyaðý. |
|
| Kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, maydanoz, patates, domates ve biber salçasý |
Güneydoðu |
| ýspanak, soðan, al biber,zeytinyaðý,sarýmsak |
|

|
| 180 gr. Dana sýrtý ve saklý et, kuyruk yaðý |
|
| 180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
| 130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
| 130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
| 300 gr. Kuzu pirzolasý, ayva, domates salçasý, soðan, karabiber. Izgaradan sonra tavada yapýlýr. |
|
| 200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
| 200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
| 200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
| 200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
| 200 gr. Tavuk buttan kuþbaþý yapýlýr. |
|
| 130 gr. Zýrhla cekilmiþ kuzu kýymasý, tuz |
|

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| yoðurtlu patlýcan , pancar , kýsýr , çarpana , zahter , humus , zeytinyaðlý yaprak sarma , kuru patlýcan ve biber dolma |
|

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
15-22 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |