 |
 |
 |
 |
 |
Salý, 16 Mart 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Bahar Yeþillikleri |
|

|
Bahar otlarý, yoðurt, taze nane, maydanoz, dere otu, bulgur, zeytin yaðý, kavrulmuþ susam |
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
kuzu eti, sarýmsak, yoðurt, baharat, salça. |
Kilis |
kuzu eti,baharat,sarýmsak,sirke,dere otu,maydanoz |
|
kuzu eti, nohut, yoðurt, bulgur köftesi, nane, zeytinyaðý, pirinç |
|
kereviz, kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað |
Marmara ve Çevresi |
Pazý, kýyma, bulgur, maydanoz, sarýmsak, soðan, salça, baharat |
|
dana eti, patates, soðan, sarýmsak, havuç, baharat,kereviz, þalgam |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Taze bakla, soðan, sarýmsak, dereotu, limon, baharat, zeytinyaðý. |
|
Kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, maydanoz, patates, domates ve biber salçasý |
Güneydoðu |
Fasulye, ceviz, sarýmsak, zeytinyaðý, yoðurt |
|
Un, peynir, yumurta, sade yað |
|

|
180 gr. Dana sýrtý ve saklý et, kuyruk yaðý |
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
300 gr. Kuzu pirzolasý, ayva, domates salçasý, soðan, karabiber. Izgaradan sonra tavada yapýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
200 gr. Tavuk buttan kuþbaþý yapýlýr. |
|
130 gr. Zýrhla cekilmiþ kuzu kýymasý, tuz |
|

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
yoðurtlu patlýcan , pancar , kýsýr , çarpana , zahter , humus , zeytinyaðlý yaprak sarma , kuru patlýcan ve biber dolma |
|
Murç, Dolma, Kör köfte, Humus, Þevketi Bostan, Kayakorugu, Eþek Salatasý, Mahammara |
|

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
23-30 Haziran 2025
|
 |
|
|
|
 |