 |
 |
 |
 |
 |
| Salý, 23 Þubat 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
| kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, |
Batý Karadeniz |
| þalgam,pirinç, kuzu dana kýymasý, sarýmsak, reyhan, baharat, sirke biber salçasý, domates salçasý,kuþ üzümü |
|
| Manda iþkembesi, sarýmsak, sirke, nohut, un, zeytinyaðý |
|
| Kuzu eti, cücük soðan, nohut, baharat, salça |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Dikenli bitki kökü, kuzu eti, soðan, zeytinyaðý, limon, yumurta, ayva |
|
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| galdirik otu, soðan, dövme börülce, zeytinyaðý, baharat. |
|
| kereviz,yer elmasý,kabak,havuç,soðan,sarýmsak |
Tüm Bölgeler |
| Un, peynir, yumurta, sade yað |
|
| Kangal dikeni, soðan, zeytinyaðý,havuç,sarýmsak |
|

|
| 180 gr. Dana sýrtý ve saklý et, kuyruk yaðý |
|
| 130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
| 130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
| 200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, patlýcan, domates sosu ve nar ekþisi |
|
| 200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
| 130 gr. Sade kýyma kebabý pide üzerine çekilir. Domates, soðan, sumak, biber ve naneden oluþan bir sos üzerine dökülür. |
|
| 200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
| 200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
| 200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
| 200 gr. Sade kebap kýymasý, patlýcan, biber, domates, soðan |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
| 200 gr. Tavuk buttan kuþbaþý yapýlýr. |
|

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
| Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
| Kýrma yeþil nizip zeytini, taze soðan, maydanoz, pul biber, domates salçasý, ceviz, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
| Ýnce bulgur, baharat, soðan, maydanoz, salça, zeytinyað, nar ekþisi |
|
| yoðurtlu patlýcan , pancar , kýsýr , çarpana , zahter , humus , zeytinyaðlý yaprak sarma , kuru patlýcan ve biber dolma |
|
| Murç, Dolma, Kör köfte, Humus, Þevketi Bostan, Kayakorugu, Eþek Salatasý, Mahammara |
|

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
| Balkabaðý, þeker |
|
| Turunçgiller, þeker |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |