 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 19 Temmuz 2025 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
Dövme, yoðurt, pýrpar, kiþniþ, |
|

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Kebap kýymasý, patlýcan, soðan, sarýmsak, domates, al biber, yeþil biber, biber salçasý
|
|
Kuzu eti, ýspanak, süzme yoðurt, nohut, bulgur köftesi, nane. |
|
Dana kýymasý,soðan,domates,tarçýn,karabiber,kiraz. |
Suriye |
Kýyma, pirinç, dereotu, maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
Kuzu eti, bamya, kýrmýzý biber, sarýmsak, közlenmiþ yeþil biber, süt, un, tereyaðý, baharatlar,kabak |
|
Kuzu eti, yarma buðday, soðan, biber, tereyaðý. |
Tüm Bölgeler |
Tuz,karabiber,salça,bulgur,kýyma |
|
Kuzu incik,sarýmsak,koruk,domates,biber |
|
Dana eti,kabak,soðan,dereotu,kuyruk yaðý,karabiber,yeþil biber,kýrmýzý biber,nane,kimyon |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
Taze börülce,soðan,domates,baharat,zeytinyaðý |
|
Patlýcan,yeþil mercimek,soðan,sarýmsak,domates,biber,salçalar,zeytinyað,baharat |
|
Soðan,pirinç,maydanoz,dereotu,zeytinyaðý,limon,baharat,kabak çiçeði,domates |
Doðu Akdeniz ve Ege |
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Taze Fasulye, kýrmýzý biber, sarýmsak, yoðurt. |
Karaden?z |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Taze fasulye, kuru biber,kuru domates,soðan,zeytinyaðý,sarýmsak,baharat |
Karadeniz |
Fýrýnda patlýcan,kabak,patates,biber,domates, sarýmsak, soðan |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat, |
Tüm Bölgeler |
|
|
14-21 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |