|
|
|
|
|
Pazar, 30 Ocak 2022 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
demirhindi meyvesi. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Iþkýn, soðan,sarýmsak.pul biber. |
|
|
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
|
kestane, kuzu eti,patates,kayýsý,zerdeçal,soðan |
|
ayva, kuzu eti, soðan, salça,zeytinyaðý |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
kuzu kol,patates,soðan,havuç,sarýmsak,tuz, |
|
pýrasa, kýyma,domates, biber, soðan, salça, un, yumurta, baharat |
|
bulgur köftesi, didilmiþ kuzu eti, nohut, havuç, reyhan, salça, ekþi, baharat. |
|
Kuzu eti, soðan, sarýmsak, kurutulmuþ biber,kuru patlýcan,kuru domates, baharat, salça
|
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
Pazý ,salça,soðan,sarýmsak,zeytinyaðý,fasulye |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
patates, kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, taze sarýmsak yapraðý, maydanoz, domates ve biber salçasý,taze sarýmsak yapraðý |
|
yabani semiz otu, bulgur,nohut, soðan, mercimek, salça, sarýmsak, nane,limon suyu |
Nizip(G.Antep) |
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
yeþil zeytin, bulgur, soðan, sarýmsak, salça, baharat. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|