|
|
|
|
|
Pazar, 16 Aralýk 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
Su teresi, Dövme yoğurt, dereotu |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat. |
|
dana incik, soðan, ayva, nar, havuç, maydanoz, baharat. |
|
kereviz, kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat. |
|
Kuzu eti, kuru bamya, kuru domates, soðan,sarýmsak,kuru biber,salçalar,limon ekþisi,zeytinyað |
|
kuzu eti, bulgur köftesi, nohut, zýlk, ekþi, domates salçasý, soðan, nane, zeytinyaðý. |
|
Kuzu Eti, b?r?lce, ?spanak k?k?, kenger, ?eker Ahmet otu. |
|
Heylan Kaba??, kuzu eti, nohut, kuru domates, kuru biber, sarımsak. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
patates, kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, taze sarýmsak yapraðý, maydanoz, domates ve biber salçasý,taze sarýmsak yapraðý |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Kuru fasulye, soðan, sarýmsak, baharat,kereviz,havuç,kereviz yapraðý,safran |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
kestane, bulgur, soðan, zerdeçal. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|