|
|
|
|
|
Çarþamba, 12 Aralýk 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
yoðurt, buðday, lahana, baharat, çedene
|
|
|
Kolakaz, horoz eti, salça, nohut, soðan, limon ekþisi. |
Kýbrýs |
Kuzu eti, ayva, bulgur, soðan, baharat, salça |
|
ayva, pirinç, kýyma, soðan, kuþ üzümü, , pekmez,çam fýstýðý,baharatlar |
|
Tur?u suyu, lahana, kuzu eti, nohut, yarma buğday, soğan, biber, reyhan |
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat. |
|
dana incik, soðan, patates, baharat, zeytinyaðý,biber.
|
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
kuru patlýcan,soðan,sarýmsak,kuru domates,kuru biber,salça,baharat,limon ekþisi,börülce |
|
Kuru Bamya, sarımsak, soğan, kuru biber, kuru domates, baharat |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|