|
|
|
|
|
Cuma, 19 Ekim 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Kurut, bulgur, lahana, kenevir tohumu, reyhan |
|
|
Kereviz, dana kuzu kýyma,soðan,pirinç,maydonoz,çam fýstýðý,kuþ üzümü,baharat
|
Marmara |
kestane, kuzu eti,patates,kayýsý,zerdeçal,soðan |
|
Kestane,maydanoz,nar,soðan,baharat,býçak kýymasý |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Paz? k?k?, et köftesi, mercimek, nohut, b?r?lce, k?rm?z? biber, yoğurt, nane |
|
viþne,patlýcan,kuzu eti |
|
Kuzu eti, kuru bamya, kuru domates, soðan,sarýmsak,kuru biber,salçalar,limon ekþisi,zeytinyað |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
|
Anonim |
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
Dede sakalý, eriþte, yeþil mercimek, soðan, sarýmsak, salça, zeytinyaðý |
|
fasulye,, bulgur, zeytinyaðý,baharat |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Zahur, bulgur, nohut, soğan, havu?, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
demirhindi meyvesi. |
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|