|
|
|
|
|
Cumartesi, 21 Temmuz 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
Pazi, mercimek, domates, soðan, sarýmsak, ekþi, dereotu, |
|
|
Bamya, kuzu eti, domates, limon, nohut |
Nizip(G.Antep) |
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
Patlýcan, kuzu eti, nohut, yoðurt, reyhan |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
Paz?, b??ak kıyması, soğan, pirinç, bulgur, salça, baharat |
|
viþne, kebap kýymasý, arpacýk soðan, domates salçasý. |
|
Dana incik, baþ soðan, salça, sirke, nohut, Dövme buðday, baharat |
|
Kabak, kıyma, bulgur, soğan, reyhan, sarımsak, maydanoz, yoğurt, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
kuru patlýcan, kuru domates, kuru biber, soðan, sarýmsak, domates biber salçasý, baharat, zeytinyaðý. |
|
Soðan,pirinç,maydanoz,dereotu,zeytinyaðý,limon,baharat |
Doðu Akdeniz ve Ege |
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
|
Anonim |
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
Kýrma yeþil nizip zeytini, taze soðan, maydanoz, pul biber, domates salçasý, ceviz, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|