|
|
|
|
|
Perþembe, 22 Þubat 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Tarhun, bulgur, ýspanak, salça, baharat |
|
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,domates salçasý,biber salçasý |
|
kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat, |
|
Kuzu eti, kay?s?, badem, Arpacık soğan, sirke, baharat |
|
Taze sarımsak, b??ak kıyması, baharat. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
pirinç, koyun eti ve kýymasý, süzme yoðurt, nohut, nane. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Ebeg?meci, sarm?sak, soðan, zeytinya,kýrmýzý biber |
Ege, Do?u Akdeniz, G?neydo |
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
bakla, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý. |
|
Kangal otu, sarımsak, soğan, karabiber, zeytinya |
|
Yer elmasý,kereviz,havuç,soðan,sarýmsak,baharat,yeþillik |
|
Efelek, taze ??kelek, bulgur, soğan, nane, maydanoz, dereotu, karabiber |
|
|
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Pazý , kuru semizotu , kuru domates , kuru biber , börülce , baharatlar , siyah mercimek, salça |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|