|
|
|
|
|
Cuma, 24 Þubat 2017 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kuzu eti, nohut, bulgur köftesi, havuç, kurutulmuþ domates, soðan, salça, baharat,tarhun |
|
arpacýk soðan, Göleviz, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý. |
Alanya |
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Kereviz, kuzu eti, soğan, havu?, baharat |
|
pýrasa, kýyma,domates, biber, soðan, salça, un, yumurta, baharat |
|
Pazý, kýyma, bulgur, maydanoz, sarýmsak, soðan, salça, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Bezelye, bulgur,soðan,baharat |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
patates, kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, taze sarýmsak yapraðý, maydanoz, domates ve biber salçasý,taze sarýmsak yapraðý |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
demirhindi meyvesi. |
|
|
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|