|
|
|
|
|
Salý, 20 Ekim 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
|
|
|
Kereviz yapraðý, havuç, soðan, sarýmsak, maydanoz, patates |
Marmara |
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
Hamur, kýyma, pirinç, süzme yoðurt,kiþniþ,sarýmsak,kuru nane |
|
bulgur, yaðsýz koyun kýymasý ve eti, nohut, nane, mercimek, soðan, yoðurt. |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
viþne,patlýcan,kuzu eti |
|
dana incik, soðan, ayva, nar, havuç, maydanoz, baharat. |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
kuru patlýcan, kuru domates, kuru biber, soðan, sarýmsak, domates biber salçasý, baharat, zeytinyaðý. |
|
soðan, sarýmsak, kabak, domates, zeytinyaðý, baharat |
Nizip(G.Antep) |
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Fasulye, sarýmsak, zeytinyaðý |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|