|
|
|
|
|
Pazartesi, 27 Ocak 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
Ayva, þeker |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Maþ, yoðurt, tarhun otu,dövme |
|
|
Kara lahana, býçak kýymasý, bulgur, soðan, sarýmsak, salça, baharat. |
|
Közde piþmiþ kebap, taze sarýmsak, salça, baharat, yoðurt |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Ispanak,kabak,nohut,yoðurt,nane,bulgur köftesi,pirinç |
|
Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
dana incik, ayva, soðan, badem, baharat, salça, üzüm |
|
Þalgam, kýyma, pirinç, soðan, maydanoz, süt, baharat,kuþ üzümü |
|
Kuzu eti, kelem, süt, soðan, sarýmsak, un, baharat,al biber |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Pirçikli "bir havuç çeþidi", soðan, sarýmsak, salça, kiþniþ, maydanoz, nar ekþisi,barbunya |
Kilis |
karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,havuç |
|
Kurutulmuþ taze fasulye,soðan,sarýmsak,kuru domates,salçalar,zeytinyaðý |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
kereviz, yer elmasý, havuç, soðan, sarýmsak, yeþillik. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|