|
|
|
|
|
Cuma, 13 Aralýk 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
Ayva, þeker |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Maþ, yoðurt, tarhun otu,dövme |
|
|
Hamur, kýyma, pirinç, süzme yoðurt,kiþniþ,sarýmsak,kuru nane |
|
Kara lahana, býçak kýymasý, bulgur, soðan, sarýmsak, salça, baharat. |
|
pancar, kuzu eti, börülce, bulgur köftesi, pirinç, yoðurt, nane. |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Kuzu eti, kabak, süt, soðan, baharat, ince bulgur |
|
Ayva, kýyma, soðan, pirinç, salça, maydanoz, baharat |
Niðde |
kestane, kebap, sarýmsak, domates, biber, nar, baharat. |
|
Dana eti,beyaz lahana,soðan,baharat,nar |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
Kuru patlýcan, kuru domates, yeþil mercimek, soðan, zeytinyaðý |
|
Yer elmasý,kereviz,havuç,soðan,sarýmsak,baharat,yeþillik |
|
Soðan, sarýmsak, barbunya, limon, domates salçasý, biber salçasý, acý kuru biber, kuru domates, zeytinyaðý. |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Bulgur, teke kavurma, soðan, baharat, |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|