|
|
|
|
|
Perþembe, 13 Haziran 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
dövme buðday, nohut, yeþil mercimek, salça, tarhun, soðan, baharat, zeytinyaðý,domates,biber,et suyu |
|
|
Bulgur, yaðsýz kýyma, kuzu eti, soðan, salça, nohut, havuç |
Antakya |
kıyma, nohut, yoğurt, semizotu, mercimek |
|
Erik, kebap kıyması, sarımsak, baharat |
|
Kuzu eti, taze fasulye, soðan, sarýmsak, baharat,domates |
|
Dana incik, marul, taze soðan, baharat, limon, rezene |
|
parça et, süt, biber, sarýmsak, bamya, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
soðan, sarýmsak, kabak, domates, zeytinyaðý, baharat |
Nizip(G.Antep) |
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Bulgur,kelem(lahana),soðan,sarýmsak,baharatlar,sývý yað,salçalar,kimyon |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
|
|
|
18-25 Mart 2024
|
|
|
|
|
|