|
|
|
|
|
Salý, 23 Nisan 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
maþ, soðan, tarhun, kurutulmuþ biber, biber ve domates salçasý, baharat, kemik suyu |
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
Taze sarýmsak, kebap kýymasý, salça, baharat |
|
Kuzu eti, soðan, dereotu, rezene, kuzu kulaðý, nane, has, limon, baharat |
|
Bulgur, yaðsýz kýyma, kuzu eti, salça, Çaðla, nane |
|
Kuzu incik, soğan, yarma buğday, ba? biber, baharat, ceviz |
|
Kemikli kuzu eti, k?rm?z? lahana, rezene, limon |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Kenger, nohut, kuzu eti, dövme buðday, yoðurt, hasbir |
Diyarbakýr |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
Ebegümeci, soðan, al biber, çarliston biber, zeytinyaðý,sarýmsak |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Bakla, salça, kuru soðan, sarýmsak, dereotu, zeytinyaðý |
|
enginar, maydanoz,dereotu,soðan,sarýmsak,havuç,limon suyu |
|
Nohut, soğan, sarımsak, kuru domates, kuru biber, havu?, salça, zeytinya |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Ispanak, bulgur, soðan, salça, zeytinyaðý |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Bahar Yeþillikleri |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|