 |
 |
 |
 |
 |
Salı, 12 Şubat 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasındadır. |
 |

|
Kızılcık tarhana, börülce, sarımsak, baharat |
Bolu, Kastamonu |
Kırmızı mercİmek,nane,sarımsak,soğan,baharat. |
|
Kuzu kelle |
|

|
Yeşil sarımsak, parça et, domates, salça, karabiber. |
Kilis |
Kurutulmuş taze fasulye, kuzu eti, soğan, sarımsak, kuru domates, kuru biber |
|
Kabak, kıyma, bulgur, soğan, reyhan, maydanoz, sarımsak, salça, baharat, yoğurt |
|
Pazı, etli bulgur köftesi, kuzu eti, yoğurt, nohut, nane |
|
Pirzola, ayva, salça, baharat, nar ekşisi |
G.Antep |
Koyun bağırsağı, bulgur, soğan, baharat ve kuzu eti |
Nizip(G.Antep) |
Dikenli bitki kökü, kuzu eti, zeytinyağı, limon, yumurta |
Aydın |
Kurutulmuş patlıcan veya biber, bıçak kıyması, pirinç, bulgur, nane, soğan, sarımsak. |
G.Antep |

|
Bulgur,soğan,yoğurt |
Güneydoğu |
Kestane kabağı, pirinç, üzüm, fıstık, badem, dereotu, baharat. |
Çiya |
Pazı, taze lor, bulgur, baharat, tereyağı |
Bayburt |
Ebegümeci, soğan, al biber, zeytinyağı |
|
Kabak, soğan, sarımsak, yumurta, un |
|
Kereviz, soğan, sarımsak, havuç, zeytinyağı |
|
Kuru fasulye, soğan, sarımsak, kereviz, havuç, salça, zeytinyağı |
|
Bakla, nohut, kişniş, maydanoz, soğan, sarımsak |
Orta Doğu |

|
|
Anonim |
Bulgur, zeytinyağı, biber salçası, kuru baş biber, soğan, nohut, kimyon |
Antakya-Şenköy |
Hamur, pirinç, kuşüzümü, çam fıstığı, badem, tavuk-horoz eti |
Siirt |

|
Ham cevizden, yeşil kabuğu türlü işlemlerden geçirilerek yapılır. |
Antakya, Kıbrıs |
Hamur, fıstık, şeker, tereyağı, kaymak (fırında pişer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
Taze peynirli tel kadayıf (sıcak yenilir). |
Antakya |
Un, çöven kökü, antep fıstığı, irmik |
Doğu Akdeniz |
|
|
Kaynatılıp kendi kendine soğutulmuş süt ve dövülmüş kuru incir. |
Samsun-Bafra yörükler köyü |
Turunçgiller, şeker |
Hatay |
Kabak, şeker, limon, tahin ya da ceviz (Hatay usulü). |
Hatay |
Patlıcan, şeker, vanilya ve limon. |
Suriye, Hatay |

|
Ayva, şeker |
|
|
|
11-18 Şubat 2019
|
 |
|
|
|
 |