|
|
|
|
|
Perþembe, 17 Ocak 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
mercimek, ýspanak, yoðurt, tarhun. |
|
|
Keþür (kara havuç), pirinç, kýyma, baharat |
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat. |
|
bulgur köftesi, didilmiþ kuzu eti, nohut, havuç, reyhan, salça, ekþi, baharat. |
|
ayva, kýyma, soðan, kuru üzüm, tarçýn, karabiber,badem,kuþ üzümü |
|
Kuzu eti, Dövme buğday, k?r?k nohut, soğan, sarımsak, salça, baharat |
|
Keme patatesi, kuzu tand?r, soğan, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
P?rasa, soğan, domates salçası, nohut, baharat, zeytinya |
|
patates, kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, taze sarýmsak yapraðý, maydanoz, domates ve biber salçasý,taze sarýmsak yapraðý |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
mercimek, bulgur, soðan, salça, zeytinyaðý. |
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|