|
|
|
|
|
Pazartesi, 14 Ocak 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Maþ, yoðurt, tarhun otu,dövme |
|
|
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
|
?i?ek bamya, parça et, soğan, sarımsak, nohut, domates, biber, zeytinya |
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,domates salçasý,biber salçasý |
|
kereviz, kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat. |
|
Arpacýk soðan, elde çekilmiþ koyun kýymasý, nar ekþisi, viþne, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
Kuzu eti,beyaz lahana,nohut,buðday,soðan,reyhan,zeytinyað,çetene tohumu |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Heylan Kaba??, soğan, sarımsak, kuru domates, zeytinya |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Mulhiye, soğan, kuru domates, kuru biber, salça, b?r?lce |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|