|
|
|
|
|
Cumartesi, 17 Kasým 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
soðan, sarýmsak, domates&acý biber salçasý, tarhun otu, þalgam, baharatlar, üzüm sirkesi, zeytinyaðý, kemik suyu |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
bulgur, yaðsýz koyun kýymasý, nohut, soðan, sarýmsak, salça, kuzu eti, baharat. |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat, |
|
lahana, kýyma, pirinç, bulgur, soðan, yeþillik, baharat, salça,nar ekþisi |
|
Kuzu eti, kuru bamya, kuru domates, soðan,sarýmsak,kuru biber,salçalar,limon ekþisi,zeytinyað |
|
Pirzola, ayva, kestane, soğan, baharat, nar |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
kuru patlýcan,soðan,sarýmsak,kuru domates,kuru biber,salça,baharat,limon ekþisi,börülce |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
firik, teke kavurma, soðan, nohut, baharat. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|