|
|
|
|
|
Salý, 19 Haziran 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
Semizotu, Dövme buðday, yoðurt, nane |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, maydanoz, soðan, sarýmsak, salça, baharat,erik |
|
Arpacýk soðan, kuzu eti, nohut, salça |
|
Kabak, kýyma, soðan, çam fýstýðý, kuþ üzümü, baharat |
|
dana incik, patates, soðan, sarýmsak, havuç, baharat,un |
|
patlýcan , býçak kýymasý, sarýmsak, domates, biber, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Kiraz, köfte, domates, biber, soðan, baharat, salça,patates |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
fasulye,, bulgur, zeytinyaðý,baharat |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
Kýrma yeþil nizip zeytini, taze soðan, maydanoz, pul biber, domates salçasý, ceviz, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
I?k?n |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|