|
|
|
|
|
Cumartesi, 17 Mart 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
Bakla, yoðurt, dereotu, bulgur,taze nane |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
|
?a?la, kuzu eti, sarımsak, salça, nohut, baharat |
G?neydo?u,Doğu anadolu |
ayva, kuzu eti, soðan, baharat. |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
Kuzu kokore?, soğan, arpa ?ehriye, ye?illik, baharat |
|
kıyma, bulgur köftesi, reyhan, sarımsak, salça, baharat, tahin |
|
Arpacýk soðan, Þalgam, elde çekilmiþ koyun kýymasý, nar ekþisi, salça, karabiber |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Dikenli bitki kökü, kuzu eti, soðan, zeytinyaðý, limon, yumurta |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
semiz otu,domates, biber, mercimek, nohut, soðan, limon, salça, baharat. |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Ebeg?meci, sarm?sak, soðan, zeytinya,kýrmýzý biber |
Ege, Do?u Akdeniz, G?neydo |
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
bakla, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý. |
|
|
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|