|
|
|
|
|
Salý, 12 Aralýk 2017 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
Nohut, Patates, soğan, Kuyruk, Kuzu Eti, Karabiber, Zerde?al, kay?s? |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
kuzu eti,baharat,sarýmsak,sirke,dere otu,maydanoz |
|
Ayva, kýy, baharat, domates biber salçasýma, maydanoz, üzüm, soðan, pekmez |
Erzurum |
Kuzu eti, kereviz, sarımsak, soğan, havu?, dereotu, baharat, limon |
|
Pung, kıyma yoğurt, nar, maydanoz, patates, ceviz |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Yer elmasý,kereviz,havuç,soðan,sarýmsak,baharat,yeþillik |
|
Mulhiye, soğan, kuru domates, kuru biber, salça, b?r?lce |
|
|
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
lahana, bulgur, nohut, soðan, salça. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|