|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
Mulhiye otu, bulgur, soðan, sarýmsak, salça |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
Þeker pancarý, kuzu eti, maþ, soðan, un |
|
Kanlýca mantarý, kuzu eti, yoðurt, nohut, baharat |
|
ayva, kuzu eti, soðan, baharat. |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
bulgur köftesi, didilmiþ kuzu eti, nohut, havuç, reyhan, salça, ekþi, baharat. |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
|
|
?bi? mantar?, soğan, biber, zeytinya |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Kestane, Firik, Nohut, soğan, Zeytinya |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
|
|
|
25 Mart 2024 -01 Nisan 2024
|