|
|
|
|
|
Cuma, 30 Haziran 2017 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
mendi otu, bulgur,yeþil biber,domates,soðan,baharat,salçalar |
|
|
patlýcan, kebap kýymasý, domates, biber, sarýmsak, salça |
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
Kuzu eti, enginar, kiraz, soğan, baharat |
|
bulgur, yaðsýz kýyma, sarýmsak, pazý, yoðurt.
|
|
parça et, süt, biber, sarýmsak, bamya, baharat |
|
elma, kebap kýymasý, soðan, baharat. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
kuru patlýcan, kuru biber, domates, soðan, sarýmsak, salça, yeþil mercimek, zeytinyaðý, baharat. |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý ,domates |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Patlýcan, kabak, biber, soðan, domates |
|
|
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat |
|
|
Domates, taze biber, sarýmsak, maydanoz, soðan, nane, sumak, pul biber, nar ekþisi, zeytinyaðý |
|
Zahter, maydanoz, soðan, kýrmýzý biber, zeytinyaðý, nar ekþisi. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
Yerli Ke?i S?t? (Kara Ke?i), salep, ?eker |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Bahar Yeþillikleri |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|